Гаврят се с Петканов: Очаквам и гърди да си сложиш!

Нещо за четене
22:35 - 30 Септември 2021
9969
Гаврят се с Петканов: Очаквам и гърди да си сложиш!

Даниел Петканов стана за смях с поредното си разкрасяване в турска клиника. Лудия репортер и жена му Александра се подложиха на ринопластика. Инфлуенсърите резнаха носовете си на аванта. Александра и Даниел сами се похвалиха с новата си интервенция, като качиха снимки и дори са заснели видео от клиниката, разбира се, рекламно. Lupa.bg видя, че коментарите под фотосите на младото семейство са смазващи. 

Всички критикуват инфлуенсърите, че прекаляват и стават досадни с цената да са навсякъде и постоянно да бъдат коментирани. Даниел пък търпи смазващи критики заради това, че се превръща в повече от мъжка кифла, а вината на това е на жена му.

Някои от феновете на откритието на Милен Цветков дори се гаврят с него, че очакват следващата му операция да е силиконов бюст.

"Вашият малък Габриел няма да ви познае, ще гледа като детето на Преслава - в шок!", "Дани, Дани, до кога ще търпиш това... Първо коса те кара да си присаждаш, после те нарича мързелив, кара те да ходиш на фитнес, сега и такава сериозна, променяща външния вид и живота операция. Тя просто не харесва нищо в теб и се опитва да те направи какъвто тя иска. Ужас",

"От отока изглежда, че Даниелчо си е турнал и хиалурон в джуките", "Колкото повече човек живее в града, свикне с лукса, модата в телевизията и като цяло, човек губи разсъдъка. Губи го и когато не е сред природата и започва да обича бетона. Това е модерно, това правят " - това са само малка част от коментарите под кадрите с новите носове. 

Припомняме, че Дани си присади коса в клиника в южната ни съседка, тръгна на фитнес и започна да се храни здравословно, защото Александра искаше. Той вече печели повече от реклами, а сега си отряза и носа, пак по желание на любимата си.