Гей круиз помоли клиентите си: Чукайте се на воля, но не пускайте снимки!

ЛГБТ ваканционна компания забрани на клиентите си да публикуват горещи сцени, докато са на борда

Новини
12:30 - 10 Февруари 2023
10812
Гей круиз помоли клиентите си: Чукайте се на воля, но не пускайте снимки!

Нова политика на Atlantis Events — ваканционна компания, която предлага ЛГБТ круизи и курортни почивки, гласи, че гей пътешествениците може да бъдат изгонени без възстановяване на сумата, ако публикуват „явни“ сексуални снимки или видеоклипове онлайн в социални медии (или дори платени сайтове като Only Fans или Just For Fans), докато са на круиз на компанията.

Buzzfeed News съобщава, че „новата политика е създадена съвместно от Atlantis Events, която е една от най-старите и най-големи туристически компании за гей клиенти в САЩ, и Royal Caribbean, втората по големина круизна компания в света, след като видеоклипове за възрастни, заснети от пътниците, станаха извънредно популярни в миналото.“

Изданието цитира раздел от наръчник, с който са били снабдени клиентите на скорошен гей круиз по Карибите на борда на Harmony of the Seas: „Моля, не публикувайте нищо изрично сексуално в социалните медии в публичен форум или друго онлайн пространство.

Всеки гост, който публикува изрична и публично видима снимка или видео, ще бъде помолен да напусне кораба без възстановяване на сумата.“

„Рич Кембъл, основателят и главен изпълнителен директор на Atlantis Events, каза пред BuzzFeed News, че политиката е била съобщена на гостите по искане на компаниите за круизни кораби“, уточнява изданието.

„Круизните компании ме помолиха да включа този пасаж и това не е толкова странно искане“, каза Кембъл. „Те не искат тяхната марка да бъде представена“ във видеоклипове, които показват сексуална активност.

Говорител на Royal Caribbean International обясни политиката по малко по-различен начин, като каза, че круизната компания и Atlantis Events „създадоха тази политика, за да защитят безопасността и поверителността на всички гости на борда“.

Адвокат Джим Уокър, който е специалист по морско право, отбеляза странен парадокс на новата политика, като посочи, че „Atlantis Events може да използва снимки или видеоклипове на гости, както сметне за добре, но гостите не могат да публикуват снимки или видеоклипове на това, което всъщност се случва на круиза.“

Atlantis Events твърди, че разполага с „екип от доброволци“, които наблюдават всяко място онлайн, където могат да бъдат публикувани изрични видеоклипове, заснети по време на круиз.

Уокър изрази съмнение, като нарече подобно наблюдение „трудно“ и предложи компанията да използва по-добре ресурсите си за борба с употребата на наркотици по време на круизи, вместо „да се опитва да потисне видеоклипове и снимки на публичен секс...“

Atlantis Events е ваканционна компания, която предлага круизи и курортни почивки. Туристически наръчници я описват като „най-успешния ЛГБТ туроператор в света“. Ваканциите им са предназначени и рекламирани предимно за гей мъже. Публична тайна е, че по корабите се вихрят чутовни еднополови оргии. Те остават позволени, но не бива да бъдат заснемани от пасажерите.