Гей нападна Джъстин Тимбърлейк

Влюбен хомо се метна в краката на звездата в Париж

ЕС
12:40 - 03 Октомври 2019
2085
Гей нападна Джъстин Тимбърлейк

Парижката Седмица на модата и този път не се размина без инциденти. В центъра на събитията вчера бе известният певец Джъстин Тимбърлейк, който пристигна със съпругата си Джесика Бийл за шоуто на „Луи Вюитон”. Певецът, хванат за ръка с жена си, бе заобиколен от папараци пред Лувъра. Наглец успял да мине покрай охранителите, скочи и хвана Джъстин за крака.
 
Охраната реагира незабавно и всичко продължи само няколко секунди. На пръв поглед Джъстин бе видимо изненадан, но това не разстрои двойката и те продължиха да се усмихват на репортерите.  

Оказа се, че човекът е хомосексуалист - голям почитател на Джъстин, който просто е искал да се докосне до тялото на идола си. Не е ясно дали ще му бъдат предявени обвинения.

Преди този инцидент имаше и нахлуване на модния подиум. Жена от публиката се спусна от мястото си и се присъедини към моделите, докато те правеха последната си обиколка от ревюто на „Шанел”. Супермоделът Джиджи Хадид сама разкара натрапницата от сцената, преди охранителите да успеят да реагират.