Гей преследва Николаос Цитиридис

През ключалката
17:00 - 09 Октомври 2020
9376
Гей преследва Николаос Цитиридис

Новата звезда на Би Ти Ви Николаос Цитиридис, за чиято сексуалност към момента не се знае почти нищо, попадна в гей интрига не по свое желание. Мъж с еднополови наклонности прави агресивни опити да обсеби вниманието на наследника на Слави Трифонов от доста време и изправя на нокти съсредоточения върху кариерата си млад грък, научихме от хора в бъдещия канал на Петр Келнер.

Приятели на Николаос описват отчаяния фен като 30-ина годишен симпатяга със спортна фигура, супер напорист, влюбил се във водещия още по времето, когато се изхранваше със скечове из столичните клубове. Геят случайно попаднал на сценичните му изяви и бил крайно впечатлен.
Тихомълком почитателят започнал да посещава същите барове, в които Цитиридис куфеел на любимата си музика. Романтикът дълго време не се престрашавал на запознанство с обекта на сексуалните си фантазии.

Джийсън Брад Люис също е фен на водещия

Успял да каже "Здравей" на Николаос едва след старта на шоуто му по Би Ти Ви. Хомосексуалистът бил подпийнал стабилно, което му дало кураж. Бързо обаче изтрезнял - след няколко кратки реплики разбрал, че Цитиридката, както го наричат в телевизията, няма намерение да се занимава с него.

Следващите месеци геят с разбитото сърце страдал непрежалимо, мълвят от обкръжението на Николаос. Престанал да ходи по любимите заведения на водещия. Преди няколко седмици обаче младият мъж направил втори опит за установяване на топла връзка с любимия си.
Причакал го пред НДК, заговорил го, този път по-уверено. Успял да го задържи, като разкритикувал леко предаването му, и тръгнала беседа. Цитиридис обаче усетил накъде духа вятърът и тактично се измъкнал. Не знаел обаче как да постъпи следващия път, когато го засече обожателя му.
За личния  живот на Николаос се знае твърде малко, макар той да си позволява да се шегува със себе си в ефир, като не е ясно къде спира реалността и започва шоуто. Факт е обаче, че това не е първото замесване на Цитиридис в хомоинтрига. Преди няколко месеца скандалният гей Джийсън Брад Люис се изгаври в комика, като пусна обработена с фотошоп снимка как го целува по устенцата.