Ген. Атанасов: Слави върти отвратителна търговия с депутатите си

Руската агентура е пощуряла, заключи съпредседателят на ДБ

Новини
14:16 - 17 Юни 2022
4383
Ген. Атанасов: Слави върти отвратителна търговия с депутатите си

Тази търговия, която босът им Слави Трифонов прави с тях, е отвратителна. Така съпредседателят на ДБ Атанас Атанасов коментира сътресенията в “Има такъв народ”.

“Нали Слави искаше властта, за да изчегърта Борисов? Тези неща трябва да се обясняват на хората. Много е важно, сега ще кажете Атанасов е деформиран. Имам специфични възможности поради определени обстоятелства. Руската агентура е пощуряла. Виждам по телевизорите хора, които не съм чувал месеци наред”, коментира той.

А този зор да има извънредно заседание в неделя за вот на недоверие? Питаме защо толкова бързате, а Тошко Йорданов казва, че върху техните депутати се оказва морален тормоз и искат да бъде прекратен. Те се притесняват, че ще мигрират някои депутати, ако по-дълго продължи всичко това. Най-вероятно това им е зорът. Така че всеки да застане пред съвестта си, призова още Атанасов.

Не знам дали са си дали ясна сметка, че нито имат перспектива, нито са готови да вземат властта, защото са нетърпимо за една преобладаващата част от българите. Това може да доведе до ескалация. Не знам как си го представят. Бойко Борисов не е човек без опит. А колегите от ДПС какво точно си представят, че правят като отново посягат към властта, месеци, след като мнозинството им каза да стоят далеч от нея, каза и колегата му, съпредседател на ДБ, Христо Иванов.