Ген. Мутафчийски грейна на бозките на Черната Златка

Силиконката реши да заяви гражданска позиция

Топ
14:26 - 07 Април 2020
4377
Ген. Мутафчийски грейна на бозките на Черната Златка

Плеймейтката Златка Димитрова показа личната си симпатия към ген. Венцислав Мутафчийски, като лепна на огромните си бомби лика на шефа на Кризисния щаб. Това я вкара в обсега на злобни коментари, които нямат утихване. В социалните мрежи са силно възмутени от действията на скандалната плеймейтка и я осъждат с масово порицание. 

Чернала Златка и новият й любовник си направиха тениски с лица на генерала и надпис "остани си вкъщи". И написа: "Зад усмивките понякога се крият тежки мисли и моменти. Намираме се в изключително труден период. На всички ни е неприятно да нямаме свободата, с която бяхме свикнали. Страхуваме се от утрешния ден, въпросите са повече от отговорите. Всеки казва, че и това ще мине. Ще мине, но по-важно е какви поуки ще останат след това. Нека оценим живота, здравето, близките си, шансовете да прегърнеш някой или просто да му стиснеш ръката. Нека се смирим, да бъдем по-разбиращи и добри. Вече да не бъдем просто хора, а човеци". 

В интернет пространството недоволстват от факта, че точно скандална плеймейтка ще ги учи на съвест и ще се опитва да налива мозък в главите. "Какво безобразие е да си сложиш лика на този човек - ген. Мутафчийски, върху силиконовите си цици, които неведнъж е виждала цяла България", гневят се те.