Ген. Наско плаши Христо Иванов: Дай депутати, или разтурям коалицията!

Демократи за силна България за пръв път в своята история няма водач и избран кандидат от столицата

Политика
20:22 - 06 Октомври 2022
11357
Ген. Наско плаши Христо Иванов: Дай депутати, или разтурям коалицията!

Жестока драма за депутатски места тресе Демократична България, след като хората на ген. Атанас Атанасов се провалиха епохално на изборите в неделя и не класираха нито един свой човек в парламента от София, за което Lupa.bg съобщи преди всички.

Ген. Наско дори заплашил Христо Иванов с разпадане на коалицията, ако не пусне поне заместничката му в ДСБ Кристина Петкова до парламентарните банки.

Крайно интересна публикация в мрежата по темата пусна активистката на "Да, България" Христина Димитрова. Предлагаме ви я без редакторска намеса:

"Вярно ли е, че Атанас Атанасов заплашва Христо Иванов?

ЗАПЛАШВА ДА РАЗТУРИ КОАЛИЦИЯТА,

ако Кристина Петкова не стане депутат. И измежду другото, споменава Кремена Кунева, като параван.

Пълен СПИСЪК на новите депутати, има любопитни имена

Плашел дабълите, че ще си хвърли оставката, щял да дойде Радан и тогава те щели са видят.

Пичове, това е най-нелепият ченгеджийски блъф, който съм чувала, защото Атанасов е готов да жертва всичко и всички само и само политическата му кариера да остане на животоподдържащи системи.

Демократи за силна България за пръв път в своята история няма водач и депутат от столицата, което е следствие на липсата на каквато и да била електорална тежест.

В партията има 15 тежки кариеристи, изгонил си целият си актив включая и младежката си организация, а после плашиш, че ще си тръгнеш? Накъде бе, джанъм?

Нали не се съмнявате, че заради това поведение и депутати без качества с под 1000 преференции в НС, демократичната общност ще си е винаги 7% ?

Крайно време е за истински дебат, за да може формациите на Демократична България да намерят своите естествени лидери!".