Ген. Наско с познатите опорки: Тежка агония, гърчове на властта

Актуални новини
14:48 - 14 Август 2020
3935
Ген. Наско с познатите опорки: Тежка агония, гърчове на властта

Лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов излезе с кратък коментар за "тежките решения" на Бойко Борисов, в който общо-взето повтори обичайните си мантри от последните месеци. Ето какво публикува джобният генерал на партийната страница:

Ние сме свидетели на една тежка агония на тази корумпирана власт, на гърчове и на принципа „една крачка напред – две – назад“

Бойко Борисов трябва да стиска със зъби тази власт, докато не изпълни поетите ангажименти, защото те са към задкулисието и подземния свят, а там не си поплюват.

В един момент протестите могат да намалят своя заряд поради обективни обстоятелства – август месец е и хората са на почивка. В последствие обаче те ще избухнат с още по-голяма сила, защото има икономически, социални и политически предпоставки, които могат да повлияят като бензин в огъня.

Служебното правителство има една основна задача – да проведе честни избори при спазване на всички правила. То също така може да информира обществото за предходните действия на предишния кабинет, от което Борисов много се страхува.

Демократична България“ още преди две години заявихме, че ще се борим за възстановяване на парламентарната република