Гениално: Петканов си купи пичеловка за свалки

Нещо за четене
11:45 - 31 Май 2022
8224
Гениално: Петканов си купи пичеловка за свалки

Даниел Петканов го е ударил на живот и бройкаджийство или поне това иска да демонстрира. Лудия репортер се държи като отвързан и не спира да се хвали в социалните мрежи с какви жени си общува, коя е заговорил, на коя е взел инстаграма и да се снима с клонинги на бившата си жена Александра Богданска. Очевадно е, че зевзекът си пада по доста високи жени, моделска визия и ръст над 1,80 см - това си личи от фотосите, които споделя с различни жени, които се опитва да свали, но без успех, поне за момента. Даниел иска да впечатлява повече жените и заради това реши да си купи нова кола - пичеловка.

"Пряк път към спалнята" - написа преди минути прясно разведеният левент и пусна кадър с новото си возило, което е "Шевролет Курвет" 1LT Stingray, видя Lupa.bg. Водещият на "България търси талант" си признава, че се надява да впечатлява жените с новото си жълто возило. Част от последователите на Лудия репортер го поздравяват за покупката, а друго го хулят, че се излага и пада много ниско.

Автоломилът е бензин, автоматик, 6. 2-литров V8 двигател, прикрепен към 6-степенна автоматична скоростна кутия. Хромирани алуминиеви джанти 18-инчови отпред и 19-инчови задни. Има всички възможни екстри и струва точно 110 000 лева, но от автокъщата са напрвили отстъпка за Петканов и я е взел за точно 100 бона, научи Lupa.bg.

Припомняме, че преди дни Дани инфлуенсърстваше в Италия, където не пропусна да пофлиртува с девойка, за която твърди, че засича случайно цели два пъти в един и същи ден. "Два пъти за един ден, на различни места, срещнах тази жена. Да е жива и здрава!", написа той в социалната мрежа и публикува два различни кадъра с въпросното момиче, като някои не пропуснаха да го попитат защо се е снимал още първия път с дамата, която всъщност се оказа испанката Росио, популярна модна дизайнерка в родината си. Феновете на лудия репортер също отбелязаха, че тя досущ прилича на бившата му.