Георги Георгиев от ГЕРБ: Разходихме костюмите и отиваме на избори

Ние постъпихме отговорно и предложихме кабинет от силните фигури на ГЕРБ, начело с г-н Росен Желязков, заяви бившият общинар

Политика
19:31 - 04 Юли 2024
2462
Георги Георгиев от ГЕРБ: Разходихме костюмите и отиваме на избори

Вече втора седмица гледам как група хора от ПП-ДБ си разхождат новите костюми из парламента, а не са свършили работа за 1 лев. Това написа в профила си във фейсбук депутатът от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев. 

"Вчера трябваше да гласуваме правителството и колегите ни да се захванат с оперативното управление, а ние - с приемането на закони. Но не, отиваме на нови избори. Не такава промяна искат хората - сигурен съм", добавя той.

Ето пълния текст на коментара му без редакторска намеса: 

На кого ще си опозиция, когато няма управляващи? Това питам колегите от ПП-ДБ вече втори ден.

Ние постъпихме отговорно и предложихме кабинет от силните фигури на ГЕРБ, начело с г-н Росен Желязков.

Три часа се водиха дебати с ниско качество и без съдържание - колегите от ПП-ДБ занимаваха цялата държава със себе си. Затова в интервю за Bulgaria ON AIR им писах Слаб 2.

Три часа приказки без да отделят 30 секунди да обсъдят предложените министри и да кажат какво им пречи да ни подкрепят. Вече втора седмица гледам как група хора от ПП-ДБ си разхождат новите костюми из парламента, а не са свършили работа за 1 лев.

Вчера трябваше да гласуваме правителството и колегите ни да се захванат с оперативното управление, а ние - с приемането на закони. Но не, отиваме на нови избори. Не такава промяна искат хората - сигурен съм.