Георги Христов шокира с шоколадов тен (СНИМКИ)

Естрадният певец демонстрира препичане в солариум в национален ефир, феновете го питат дали не е болен

Нещо за четене
12:25 - 27 Декември 2019
29772
Георги Христов шокира с шоколадов тен (СНИМКИ)

Естрадната легенда Георги Христов шокира за пореден път с външния си вид, който вече умело крие расовата му принадлежност. Идолът на дамите, родени в средата на миналия век, се появи в ефира на БНТ за 60-я юбилей на обществената медия и от анонса за участието му в едноименното предаване, се видя невъобразимата му тотална промяна към афроамериканец.

Приятели на певеца твърдят, че трансформацията му е започнала още през 2010 г., но тук си личи само лек бронзов контур 

Кожата не Георги Христов вече не е бяла, не е дори и прегоряла от безброй слънчеви бани. Тенът на изпълнителя вече е съвсем шоколадов и ако сега мяза по-скоро на индиец от щата Пенджаб, то догодина вероятно ще може спокойно да се засели в Судан като кореняк африканец, коментират ужасени феновете му. Почитателки в амок пък питат в социалните мрежи дали не се е разболял от някоя страшна болест, че изглежда така потресаващо.

Миналото лято, все още само като мулат, в компанията на Филип Киркоров

Още миналата година започна фрапиращата промяна във външния вид на естрадния лъв, изпял емблематичното в случая "Черно и бяло". Тогава мнозина коментираха, че прилича на прегоряла филия заради излагането му на слънце на вилата му в Гърция. Афровизията обаче вече е налице, но певецът надали си дава сметка за убийствените последствия за кожата му след толкова печене и лежане под солариума. 

Според запознати обаче Христов използвал и специални маски и лосиони за допълнително потъмняване на кожата. 

Някога бялата кожа на певеца...