Георги Кадиев алармира: Трамвай едва не преряза краката на жена

Крими
15:08 - 17 Юни 2019
2975
Георги Кадиев алармира: Трамвай едва не преряза краката на жена

Бившият кадър на БСП и настоящ лидер на партия „Нормална държава” Георги Кадиев алармира в совя фейсбук за фрапираща случка в центъра на София, разиграла се днес по обяд. Пред очите му трамвай щял да ампутира краката на чуждестранна туристка като назидание за това, че пресича пред мотрисата.

Ето целия пост на левия политик:

12,44 ч., ъгълът на „Граф Игнатиев” и „Алабин”. Жена пресича улицата пред трамвая и се удря в синджира на преградата. Идващият от Алабин трамвай задира раницата на гърба й и я притиска към синджира. Жената започва да пищи на чужд език в пълна паника. Трамваят спира малко преди синджирите буквално да прережат краката й.

Помагаме й да свали раницата и някакси да се измъкне.

Жената е в шок.

Снимка от мястото на ужаса, взета от профила на Георги Кадиев

Трамваят тръгва. Ватманът дори не слиза. Почти съм сигурен, че видя всичко и можеше да спре по-рано, но забави спирането нарочно, за назидание.

Собственикът на магазин за кафе наблизо ми казва „отдавна предупреждавам общината, че това ще стане”. Отговорът бил „ами да не ходят като овце”.

Проектът и изпълнението на „Граф Игнатиев” са толкова калпави, че, убеден съм, ще има смъртни случаи. Днес беше на косъм.

И всичко това заради корупцията на Столична община. Не са глупави, просто прибират пари от всичко. От проекти, от надзор, от изпълнение. Затова обектите са опасни.

Ненаядоха се.