Георги Марков е щастлив: Бойко ще печели вота през 2021 -а

Политика
10:53 - 09 Ноември 2019
2708
Георги Марков е щастлив: Бойко ще печели вота през 2021 -а

„На всички ни е ясно, че имаме нужда от още промени. Касиране на изборите няма как да има. Победата на ГЕРБ  по градовете е убедителна. Отсега заявявам, че през 2021 г. Борисов ще спечели изборите”. Това каза по Нова телевизия бившият конституционен съдия  Георги Марков, депутат от ГЕРБ.

„Гордея се, че съм софиянец. В рамките на ЕС няма друга столица, която 30 години да не е допуснала социалисти и либерали на власт. Личните качества и приличното поведение на Йорданка Фандъкова надделяха и тя победи”, сподели Марков. Той допълни, че всеки град има своите проблеми, както и София.

Той допълни, че ГЕРБ трябва също да направи своите избори. „Премиерът нека помисли докога ще толерира „Да, България”, смята Марков. „Сърдим се на Слави Трифонов, че е сложил заглавие на партията „Няма такава държава” и се питаме, ама как така. Ами няма друга държава, в която членовете на Висшия съдебен съвет се карат по между си 10 часа по телевизията пред цяла България. Няма държава, в която председателят на ВКС чете анализи”, каза още депутатът от групата на ГЕРБ.

"Битката Манолова с Корнелия ще е много интересна. Ще има две БСП-та - на Мая и на Нинова. И ще си пишат писма, ще се карат на пленуми, ще се отлюспват. И това е", заяви Георги Марков", коментира Марков.