Георги Марков изпадна в екстаз от Борисов (СНИМКИ)

Всичко е дело на Бойко и чудесните му кметове, сипе похвали фенът на Тръмп и Орбан

Политика
18:33 - 11 Август 2022
7893
Георги Марков изпадна в екстаз от Борисов (СНИМКИ)

Бившият син депутат и настоящ отявлен фен на Доналд Тръмп и Виктор Орбан - Георги Марков изпадна в екстаз от направеното от Бойко Борисов в качеството му на премиер и от кметовете на ГЕРБ. Юристът публикува във фейсбук серия от снимки, разкриващи постиженията на Борисов, придружени с коментар под надслов "Партиите да си покажат направеното".

Георги Марков, който от дълги години живее в Унгария, тъй като бе женен за унгарка, но остана вдовец, публикува снимки на бившия премиер как открива нови обекти, посещава църкви, спортни зали, инспектира пътища и е обграден от народната любов.


"Бойко бил работил за тесен кръг хора?! Макар че построи три линии метро, пътища, магистрали, детски градини, спортни зали и още, и още… А църкви за 10 години, колкото нямахме за 1300. Добре ще е всички партии да направят клипове и плакати за построеното от тях за 32 години демокрация. Избори идват, по делата ще ги познаем!", зове Георги Марков, който през последните години се превърна в апологет на лидера на ГЕРБ.

"Не членувам в партии, но нали сме за гражданското общество, пускам няколко документални снимки от хилядите за построеното последните 10 години. Всичко е дело на Бойко и чудесните му кметове. Другите не направиха нищо, освен национални катастрофи. Фотосесията ще продължи!", пише възторжено бившият конституционен съдия.