Георги Марков се разлюти: Със Сачева и Харизанов ГЕРБ е "чао"

Орбанистът призна, че е работел за Борисов заради красиви герберки

Топ
15:39 - 24 Юли 2020
5145
Георги Марков се разлюти: Със Сачева и Харизанов ГЕРБ е "чао"

Приятелят на унгарския премиер Виктор Орбан и досегашен твърд поддръжник на правителството на Бойко Борисов и на ГЕРБ Георги Марков изглежда обръща палачинката. Малко след 15,00 часа той написа сензационно във фейсбук профила си, че се отказва повече да работи за премиера, защото не харесвал новите говорители на партията. 

"Приятели, с Харизанов и Сачева ГЕБР е обречен. Ако Борисов си ги харесва, халал да са му. Въпрос на вкус", написа той (запазваме оригиналния правопис на Марков - б.р.) и в страницата му заваляха всевъзможни коментари - от молби да си изтрие мнението до пълно съгласие с написаното. Орбанистът има предвид честото участие като глашатаи на властта на лицата Георги Харизанов, чието име се спряга за нов Цветанов в ГЕРБ, и на социалната министърка Деница Сачева. 

А за капак признава и че до голяма степен се е грижил за облика на управляващата партия, заради... красиви герберки. 

Разбира се, Харизанов не му остана длъжен и се заяде за правописните грешки, допуснати в постинга на Марков и снизходително му отвърна с "Ок, буумър" (От бейбибуумър - б.р.), като явно има предвид възрастта на бившия депутат.