Георги Тодоров: По-добре Лудогорец да победи ЦСКА

Жалко, че Левски е без титла десета поредна година, сподели наставникът на Левски

Спорт
12:10 - 10 Май 2019
2150
Георги Тодоров: По-добре Лудогорец да победи ЦСКА

Треньорът на Левски Георги Тодоров даде пресконференция преди втория си мач начело на сините - домакинството на Черно море.

Новият наставник на столичани започна с победа при завръщането си в отбора, след като футболистите му надвиха като гости Ботев (Пловдив) с 3:1, а сега на дневен ред са моряците.

"Може би ще има само една промяна, може би. Трябва да играем добър футбол, не просто да се борим и да играем агресивно. Трябва да играем добър футбол, за да спечелим", коментира Тодоров.

"Станислав Иванов вкара 38 гола при мен при юношите. В предния мач имаше две ситуации през първото полувреме, в които можеше да реши мача. Радвам се, че отбеляза, защото ще придобие по-голямо самочувствие и по-голяма увереност за следващия мач във всички случаи", каза той по адрес на Станислав Иванов.

"За съжаление вече десета година няма титла. Надявам се следващия треньор, през следващата година, Левски да играе много важна роля в борбата за титлата. Много време мина, но трябва много работа. Уверявам ви", добави той относно "сухата" серия без титла на "Герена".

"Аз чета, вие знаете повече. Но мисля, че ако е този човек, за който вие пишете, това е точен избор", сподели Тодоров относно евентуалния нов треньор на столичани.

"За мен лично е по-добре Лудогорец да победи. Защото ще имаме възможност да атакуваме второто място. Първо трябва да гледаме нашия мач, да победим и чак тогава да си правим каквито и да било сметки", завърши наставникът.