Георги Тодоров : Поех Левски, за да помогна на следващия треньор

Един квадрат промени настроението на тренировките, призна временният наставник на "сините"

У нас
12:05 - 03 Май 2019
1678
Георги Тодоров: Поех Левски, за да помогна на следващия треньор

Временният треньор в Левски Георги Тодоров има за цел да подготви отбора за следващия наставник, който ще поеме "сините" от лятото.

"Аз съм служител на клуба. Друг човек за един месец дали би се съгласил да дойде? Едва ли. Левски има нужда да помогна, за да има спокойствието да се намери точния човек и пожелавам на следващия треньор да промени наистина Левски.

Има натрупано напрежение. Само футболистите могат да излязат от това състояние. Моята работа е да им вдъхна увереност и самочувствие, да се раздадат и да търсят победата. Така ще играят по-добре", каза Тодоров, който ще води тима в остатъка от сезона.

Треньорът призна, че е бил недоволен от първата тренировка начело на тима, но постепенно представянето на футболистите се е променило.

"Аз бях доста недоволен от първата тренировка, но през седмицата играчите се стараеха и се промениха нещата. Тренираме доста по-интензивно и сега вече има някакво настроение за разлика от първото занимание. Един квадрат промени настроението. Понякога нещо съвсем дребно може да промени всичко", обясни треньорът на "сините".

Вижте пресконференцията на Георги Тодоров във видеото.

Снимка: Lap.bg