Георги Тошев се сбогува с Деси Стоянова

Вярвам, че скоро ще видим Деси Стоянова в нов формат някъде, защото телевизията безнадеждно губи аудитория, когато се подменят стойностнителица, написа породуцентът

Нещо за четене
17:20 - 26 Юли 2024
2045
Георги Тошев се сбогува с Деси Стоянова

"Вярвам, че скоро ще видим Деси Стоянова в нов формат някъде, защото
телевизията безнадеждно губи аудитория, когато се подменят стойностните
лица, които могат да разкажат добре една история, които спазват стандартите и не изневеряват на журналистическите правила" - написа в профила си във фейсбук Георги Тошев, продуцент и творчески директор на "Преди обед".

Тошев дори се върна назад във времето, още когато започвал работа с Деси.

„Мечтаех да работя с нея още преди да я познавам, защото Деси Стоянова е от рядката порода на журналисти с морал и характер. С категорично присъствие, което респектира. Спомням си, че с Люба Ризова се опитахме да направим едно предаване и двамата бяхме категорични, че Деси е човекът. Не стигнахме до предаване, но Деси остана възможната водеща за следващия ми проект“, започва разказа си Тошев.

„За съжаление през последните години по тв екрани шестват анонимни и безлични водещи, които случайността качва и бързо сваля от екран. От работата ми в BBC научих много неща за професията, но най-важното е, че екранът не търпи хора без характер и позиция“ - пише продуцентът.

Георги Тошев небрежно подсказва, че на Стоянова й предстои нов телевизионен проект.