Георги Валентинов: Със Златка бях преди 100 години! (+ галерия)

"Кой беше Благой Георгиев?", чуди се бившата половинка на плеймейтката

Нещо за четене
21:31 - 30 Януари 2023
21355
Георги Валентинов: Със Златка бях преди 100 години! (+ галерия)

ММА боецът Георги Валентинов, който е сред участниците в новия сезон на "Сървайвър", даде пространно интервю, в което говори за влизането си в приключенското риалити, отношенията си с Благой Георгиев и Златка Райкова и расисткия скандал между България и Англия от октомври 2019 г., заради който професионалната му кариера беше прекратена.

"Обадиха ми се от Би Ти Вии ми предложиха да взема участие в едно ново предизвикателство за мен", започва разказа си Валентинов, споменавайки и голямата пауза, която настъпи в живота му, след канселирането на договора му с промоутърската организация Bellator и обвиненията в расизъм.

"Игрите за мен не представляват някаква трудност, без да ги подценявам. Според мен, най-трудна ще ми бъде социалната игра, тъй като сме свикнали в тези предавания да виждаме разни коалиции, задкулисни игри. Аз винаги влизам единствено и само за победа. И на ринга, и в живота. Но едно нещо не зависи от нас и това е Божията воля. Аз съм силен играч. Смятам, че съм го доказал. Вътре в предаването ще покажа на какво съм способен", казва Валентинов в интервюто в предаването "Спортна джунгла".

Валентинов твърди, че отива за победа в шоуто

Запитан дали по време на преговорите за участието си е знаел, че Благой Георгиев също ще се включи в новия сезон на "Сървайвър", Валентинов шеговито отговаря: "Кой беше Благо Георгиев? Доста различни величини сме. Дали ще е вътре или не - все ми е тая. Разликата между момчето и мъжа е, че момчето си разкопчава ципа навсякъде, а мъжът - не."

Георги Валентинов в рекламна снимка за новия сезон на "Сървайвър"

Разбира се, разговорът стига и до Златка Райкова, която бе дългогодишна приятелка на Георги Валентинов и той дори ѝ предложи брак на сцената на "Като две капки вода", а по-късно започна романс именно с Благой Георгиев.

"О, вижте, това беше преди 100 години... Не мога да разбера защо ме връщат винаги толкова назад във времето. В България винаги пикантното е било водещо. Да плюеш по жена, с която си бил, е все едно да плюеш върху себе си", казва Валентинов.

Георги Валентинов и Златка Райкова се сгодиха на сцената на "Като две капки вода", а малко по-късно блондинката се раздели с мачото и се обвърза с Благой Георгиев

Георги Валентинов коментира също и голямата пауза от професионални състезания - цели 20 месеца, както и расисткия скандал на мача между България и Англия от октомври 2019 г. "Над 10 години подкрепям Бойко Борисов и това е моята гражданска позиция. Нито агитирам някого, нито нищо. Просто го харесвам, не може ли?", каза още Валентинов, когато става дума за политическите му пристрастия. Припомняме, че заедно със Стъки, той е сред най-неуморимите защитници на Борисов в социалните мрежи.