Гепиха пистолета на депутат от БСП!

Богаташът Георги Вергиев, който държи хлебозавод в Септември, осъмна с разбит джип

Топ
15:01 - 16 Януари 2020
4708
Гепиха пистолета на депутат от БСП!

Криминалисти от Септември разследват кражба от автомобил в с. Бошуля. По информация на разследващите апаши са разбили джипа на депутата от БСП Георги Вергиев, откъдето задигнали богата плячка. Крадците гепили дори личния пистолет на социалиста.

Кражбата станала в пазарджишкото с. Бошуля

Вергиев се оказа доволно заможен -  предприемачът държи един от хлебозаводите в Септември. Засега обаче няма данни посегателството да е свързано с бизнеса или политическата му дейност.

Сигнал за случая е бил подаден снощи около 19.00 ч. в дежурната част на полицейското управление. Собственикът обяснил, че стъклото на една от вратите на паркирания пред дома му автомобил е разбито и отвътре са откраднати лични документи, парична сума, дебитни и кредитни карти, както и законно притежаван пистолет.

На място незабавно пристигнали екипи на полицейското управление в Септември. Извършен е оглед, образувано е полицейско производство, работата по случая продължава.

Очевидци твърдят, че приблизително по същото време, когато е извършено престъплението, са видели около автомобила да се навъртат двама младежи с тъмни якета.