ГЕРБ не спира: Харвардците докарали страната до пълна разруха

Борисов е в Ловеч, водачът Николай Нанков громи Кирил и Асен

Политика
12:50 - 18 Септември 2022
2831
ГЕРБ не спира: Харвардците докарали страната до пълна разруха

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на среща с партийния актив в Ловеч и като продължение на обвиненията си, отправяни към "Продължаваме промяната" на Кирил Петков и Асен Василев от последните седмици, отново заяви, че именно двамата съпредседатели и бивши управленци са виновни за хаоса и разрухата в страната. А да се включи към критиките този път дейно участие взе водачът в Ловеч на герберската листа с кандидат-депутати и бивш зам.-регионален министър Николай Нанков:                                                    

"Искам качествено разседване, и по темата за нереално високи цени за бензин, и по темата с газа, и по всички техни корупционни седелки, котио те провеждаха през последната година". Това обяви водачът на листата Николай Нанков в началото на срещата. Той отбеляза, че препълнената читалищна зала е социологията на ГЕРБ добави, че за първи път му се е наложило да отказва на симпатизанти и членове да идват, тъй като няма място.

Едва ли някой е очаквал в европейска България да се чудим как ще изкараме зимата и ще има ли ток, как ще си платим сметките. Че "харвардци" ще докарат подобна разруха, инфлация и застой, невиждан повече от 20 г.", възмути се бившият регионален министър пред одобрителния поглед на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и шефката на групата в 47-ия парламент Десислава Атанасова.