ГЕРБ празнува рожден ден

Премиерът Бойко Борисов поздрави своята партия

Политика
11:46 - 03 Декември 2019
2782
ГЕРБ празнува рожден ден

От страницата на своя фейсбук профил премиерът Бойко Борисов поздрави съпартийците си по повод рождения ден на ГЕРБ.

Партията се роди на 3 декември 2006 г. и днес навършва тийнейджърските 13 години.

"Честит рожден ден, ГЕРБ! Благодаря на всеки един от вас за усилията и отдадеността. За 13 години получаваме доверието на българските граждани 13 пъти. Това доверие не ни главозамайва, а ни мотивира да сме още по-близо до хората и проблемите им. Затова хората ни вярват”, пише в обръщението си Борисов.

Той обаче напомня, че с годините растат и критериите на хората към партията. „Това изисква да сме по-добри с всеки изминал ден. В партията винаги е имало и ще има място за честни и трудолюбиви хора”, казва лидерът на ГЕРБ.

Той подчертава, че 13 години ГЕРБ е алтернатива на рухналата банкова система, спрените европейски пари и съсипаната икономика.

„За разлика от тези преди нас ние харчим само толкова, колкото изкарваме. За поредна година вдигаме с 10% доходите. Ударното модернизиране на инфраструктурата в цялата страна и добрите условия за бизнес привличат инвеститорите, строят се заводи и в тях се дават европейски заплати. На пенсионерите за осма поредна година даваме коледни и великденски надбавки. Също така увеличаваме и месечните им възнаграждения”, продължава Борисов.

Премиерът напомня на хората си, че всеки, който преминава моралните стандарти в партията, понася своите последствия, без значение на каква позиция се намира.