ГЕРБери се окичиха с часовници за десетки хиляди за края на властта

Стил
14:37 - 19 Април 2021
11299
ГЕРБери се окичиха с часовници за десетки хиляди за края на властта

Видни гербери се наградиха с часовници за десетки хиляди левове за края на управлението на Борисов и оставката на кабинета, видя зоркото око на Lupa.bg. Първи с чисто ново бижу пред колегите си от новия състав на парламента се похвали депутатът Александър Мацурев.

Бизнесменът се окичи с чисто нов аксесоар на световната марка Ulysee Nardin, чиято цена варира между 24 и 26 хиляди евро. Уникатът има безброй функции, швейцарска точност и изключително издръжлив циферблат, включително на удари и вода. Само веригата му струва няколко стотин евро, твърдят специалисти по часовниците. 

Днес към вицепремиерът в оставка Томислав Дончев се изфука със свежата си придобивка пред проектопремиера на ГЕРБ Даниел Митов. Малко преди старта на консултациите с президента Румен Радев Дончев показа часовника си на бившия външен министър от някогашния Реформаторски блок и срещна одобрението му. 

Аксесоарът на Дончев не е толкова скъп, колкото на съпартиеца му, но пък е "способен" дори да се гмурка с него - едно от любимите занимания на дясната ръка на Бойко Борисов, твърдят запознати. 

Дончев е известен като изключителен ценител на качествените часовници. А в ГЕРБ темата е традиционна - докато бяха един екип Борисов и Цветан Цветанов, лидерът на партията подаряваше по един аксесоар на заместника си за всяка изборна победа. Преди време настоящият председател на Републиканци за България призна, че не е върнал нито един от часовниците на Борисов, а прилежно ги пази. 

Снимки: Агнес Методиева и БГНЕС