Гери-Никол и Жанета Осипова си даряват лесбо ласки

Новини
17:24 - 19 Октомври 2021
12528
Гери-Никол и Жанета Осипова си даряват лесбо ласки

Феновете на Гери-Никол и Жанета Осипова се запитаха дали двете сексапилни блондинки са обърнали резбата. Яката дупара и бившата участничка от „Фермата” пуснаха клипче как се целуват с език, пише „Уикенд”. В краткото видео двете красавици без свян си разменят ласки.

Певицата и плеймейтката не за първи път интимничат в социалните мрежи. Преди няколко месеца двете пуснаха видео как фамилиарничат, като клипчето завършваше със страстна целувка между двете дами и думите „Обичам те!”.

Последователите им в социалните мрежи се чудят дали всичко е само с рекламна цел и искат да се шуми повече около тях, или така показват на мъжете, че могат и без тях.

Двете блондинки си разменят ласки

След края на връзката си с ММА боеца Дани Илиев Гери-Никол не е демонстрирала по-близки отношения с друг мъж, но тя си има богат татко, който да я глези, и не си търси заможен приятел, за разлика от Жанета, която разчита на финансите на любовниците си.

Припомняме, че Дани Илиев заряза Гери-Никол заради друга девойка, като през цялата им едногодишна връзка редовно й кръшкаше с разни мадами и не само. Когато Яката дупара го хванала, буквално превъртяла и го изгонила от луксозния си апартамент на бул. „Симеоновско шосе” в София. Впоследствие Илиев задълбочи отношенията си с другата девойка и днес се радва, че се е разделил с късокраката певица.

Жанета Осипова не крие, че разчита основно на външния си вид, за да пробива в живота. Сексапилната блондинка се сдоби с популярност покрай конкурса „Мис Плеймейт”, който спечели през 2018 г., и оттогава името й често е забърквано в шумни скандали. В момента тя твърди, че е сама, търси единствения и не й се занимава с това просто да съблазнява някакви мъжете. А докато търси подходящия, се целува и гали със своята приятелка Гери-Никол.

Двете мадами отнесоха доста критика заради шокиращите кадри, които не учат на нищо добро подрастващото поколение, каквато е основната аудитория на следващите ги в социалните мрежи.