Гери-Никол заби боксьора Дани Илиев

През ключалката
14:12 - 02 Декември 2019
53561
Гери-Никол заби боксьора Дани Илиев

Боксьорът Дани Илиев ли е новото гадже на поп певицата Гери-Никол? Това е въпросът, който вълнува всички, след като двамата показаха особена близост на връчването на наградите Code Fahion Awards.

Изпълнителката се надяваше, че ще може спокойно да се забавлява с него, но близостта им не остана скрита. Двамата умело се прикриваха, тъй като дойдоха и напуснаха залата поотделно, за да не будят подозрение у големия брой гости на събитието, пише Тrafficnews. 

Малко след като започна церемонията, известният кикбоксьор се премести на масата на Гери-Никол и двамата се отдадоха на тайни ласки. През цялата вечер те умело избягваха обективите, но все пак успяха да ги уловят в доста интимни моменти.

За да не привлича внимание, Гери-Никол този път не заложи на типичната за нея екстраваганта визия, а се появи облечена в изключително стилна, дълга черна рокля и коса прибрана на кок. Атрактивната поп дива спечели наградата "Trendsetter на годината жена", а малко преди да бъде извикана на сцената, за да вземе статуетката си, Дани Илиев напусна залата. 

Интересен факт за новата двойка е, че кикбосьорът е един от най-запалените фенове на софийския футболен клуб "Левски" и почти не пропуска мач на сините. Докато сегашната му половинка Гери-Никол бе забелязана неведнъж с червена фланелка да пее песните по трибуните на ЦСКА.

Дали скоро те ще обявят връзката си публично не е ясно, но ако го направят определено ще станат една от най-коментираните и любими хайлайф двойки на годината. 

Снимки: Trafficnews