Гери Петкова стана „Любим ангел на България“

Победителката ще дари наградата на за деца пострадали при пътнотранспортни произшествия

През ключалката
12:24 - 27 Декември 2019
13419
Гери Петкова стана „Любим ангел на България“

След поредица от преживявания, предизвикателства, социални каузи, силни приятелства и лични истории, стана ясна победителката в уеб риалитито на Меегз TopQueen. Гери Петкова сe превърна в „Любим ангел на България“.

Спечелената награда тя е избрала да дари на Националния дарителски фонд за подпомагане на деца пострадали при пътнотранспортни произшествия. Гери избира точно този фонд, провокирана от лична драма свързана с нейния приятел, а и защото смята, че децата са нашето бъдеще.

”С радост съобщавам, че не само спечелих риалитито TopQueen, но съм и лице на Националния дарителски фонд за подпомагане на деца, пострадали при ПТП към БЧК! Благодаря на всички мои последователи, които гласуваха за мен, защото вие ме направихте победител, но истината е, че ние всички сме победители! Което и момиче да беше спечелило уеб риалитито, сумата от 2 500 лв. отива при нуждаещи се. Всяка кауза е еднакво важна! Благодаря!“, сподели Гери в личния си профил в Инстаграм.

В последния епизод на риалитито момичетата си припомниха забавните и емоционални моменти, социалните каузи, в които взеха участие, както и личните си изповеди по време на уеб риалитито.