Гибона става дядо (СНИМКИ)

Дъщерята на Божидар Искренов – Настася, ще ражда през март

През ключалката
13:30 - 24 Октомври 2019
17768
Гибона става дядо (СНИМКИ)

Футболната легенда Божидар Искренов ще става дядо за първи път. Дъщеря му Настася ще го дари с внуче следващата година.

Бебето трябва да се роди през март. Наследничката на Гиби и съпругът й Джонатан Баер вече знаят и пола на очаквания с трепет нов член на семейството. Те ще станат родители на момче. Настася и мъжът й разкриха пола на бебето пред роднините си типично по американски - със специално парти. Важно участие е в него имаше и любимото им куче.

Бъдещите родители събраха родителите на Джонатан, Искренов и бившата му съпруга Алина, както и сина им Георги. И отвориха огромен кашон, от който изскочиха сини конфети.  Последва изваждането на три големи златни букви, с които образуваха думата boy (момче - б.а.), радва се „България Днес”.

Настася и Джонатан са семейство от лятото на 2018 г. Сватбата събра роднини и приятели в Меделин, Колумбия в огромна хасиенда, където живеят вторият баща и майката на Джонатан.

Двамата са заедно от няколко години. Живеят в Далас. Дъщерята на Гибона е бивша елитна състезателка по фигурно пързаляне. През последните години работи в различни престижни компании в Америка. Зет му е мениджър в една от най-големите фирми за онлайн продажби в света.

Именно на сватбата им Искренов и бившата му съпруга Алина се събраха на едно място за първи път след развода им. И успяха да преодолеят различията си.

Настася е дъщеря на Искренов от първия му брак с красивата стюардеса, която се усмихваше като фотомодел от календарите на БГА “Балкан”. Семейството има и син Георги, който става играч и треньор по хокей на лед. Настася е кръстена на Настася Кински – любимата актриса на Гибона, а Георги – на баща му.

Двете деца израстват в САЩ заедно с майка си Алина и завършват университети там, като паралелно с ученето спортуват много активно. Георги дълго време е звездата на българския национален отбор по хокей, а Настася се занимава с фигурно пързаляне – първо като състезател, после като треньор, а последното й спортно амплоа е инструктор по йога.

Няколко месеца по-късно Радостта на народа се разведе с втората си съпруга Кремена. И отново замина да живее в Америка. Нещо повече, събра се с Алина в дома й във Вирджиния. Сега двамата с нетърпение очакват първото си внуче.