Глобиха Алекс Богданска

Моделката и друг път се е "хвалила" в социалните мрежи, че е паркирала неправилно и в резултат има жълта скоба на колата си

Нещо за четене
15:21 - 15 Октомври 2022
8181
Глобиха Алекс Богданска

Напоследък не им върви на бившите съпрузи Петканови. Преди няколко дни Даниел се оплака от агресия на пътя, в която и той имал немалка заслуга, а след него бившата му съпруга, моделката Александра Богданска, се "похвали" с поредната глоба.

"Не съм аз, ако не ми сложат скоба поне веднъж седмично", написа тя на сторито, както се и вижда. По-интересното е, че на суичъра ѝ се чете на кирилица "Бунт".

Моделката и друг път се е "хвалила" в социалните мрежи, че е паркирала неправилно и в резултат има жълта скоба на колата си, пише Блиц. В мрежата се шегуват с нея, че покрай инфлуенсърството е свикнала нищо да не плаща и сърце не й дава да пусне СМС за зелена или синя зона. "То не може на теб всичко да ти е без пари. Няма как със скобите да мине, ще си плащаш", съскат хейтъри в мрежата. Но да я мислим, наскоро се върна от работен ангажимент в Лондон, където със сигурност е взела солиден хонорар. Какво са за нея 30 лв за скоба?!