Глория: Да, искам да съм булка!

През ключалката
16:45 - 27 Декември 2019
5241
Глория: Да, искам да съм булка!

Глория сподели най-съкровените си мечти, като призна, че една от тях е да бъде булка. Певицата говори и за човека, пленил сърцето й, с когото се чувства истински щастлива.

„Знам само, че откакто срещнах този човек, се случват хубави неща. Покрай него има хубава енергия. Коледа е любимият ми празник. Това е периодът, който всички ние чакаме. Тогава някак ставаме по-добри, по-всеотдайни, сещаме се повече за близките си. Коледа е добрина“ – сподели тя пред „Папараци“.

В този период признава и кой е човекът, който най-много й липсва.

„Ще ми липсва моята баба, която вече не е сред нас. Колкото ще е празникът, който очаквам и жадувам, толкова ще има и мъничко тъга. Запазила съм най-вече добротата и борбеността, най-вече това, че никога и пред нищо не се е предавала. Мисля, че съм много смела, както беше тя. Нямаше нещо, което да я спира“ – сподели тя.

Не крие, че бяга от негативизма и точно за това край себе си допуска ведри хора.

„Обичам да се обграждам с хора, около които има светлина, такива, които могат да те научат на нещо хубаво и позитивно. Отбягвам негативните хора и тези, които ме зареждат с постоянните си проблеми“ – отбеляза звездата.

Признава, че страни от клюките и интригите и за това е приела предизвикателството да разкаже в биографичната си книга за своя живот от първо лице.

„Гледам си моя път. Никога не съм се интересувала кой какво коментира, говори… Омръзна ми да слушам кой какво ми платил, кой ме направил, кой ме създал. Но човек върви напред със своите си качества. Няма случаен успех. Не може само един човек да те е създал, напротив, ти си вървиш със своята си мисия“ – подчертава Глория.