Глория: Не вярвах във втория шанс, но и на мен ми се случи

През ключалката
12:49 - 08 Януари 2020
3680
Глория: Не вярвах във втория шанс, но и на мен ми се случи

Глория призна, че е много влюбена в Йордан Джермански. Фолк звездата не крие, че в момента се радва на щастлива и истинска любов, която я окриля.

„Всеки човек заслужава да е влюбен, да е щастлив. Нещата да вървят. Не вярвах във втория шанс, но и на мен ми се случи“ – споделя тя.

В последно време и дъщеря й Симона Загорова  все по-убедително се налага на поп сцената, а именитата й майка е убедена, че наследничката й е доста устойчива и не обръща внимание на провокациите.

„От мен е наследила и този здравословен непукизъм и на нея 10 пъти по-не й пука, отколкото на мен. Само да е жива и здрава, да прави музика, да пее и да радва своите почитатели, без да гледа назад и да обръща внимание кай какво говори. Малко от досадните майки съм, не съм спирала да я поучавам и да говоря. Радвам се, че тя израстна такава, завършва висшето си образование. Радвам се много, че я оставих тук, в България да учи, защото имаме образование, което е на много добро ниво. Няма ли го контролът, за едно дете не е добре. Аз съм била контролирана винаги и съм станала човек.“ – казва тя.