Глория си подари екзотична почивка

Нещо за четене
21:46 - 18 Ноември 2019
2704
Глория си подари екзотична почивка

Певицата Глория и мъжът на сърцето й - пловдивският бизнесмен Йордан Джермански си подариха екзотична почивка. Двойката е отседнала в луксозния хотел "Shangri-La Al Husn", чието име означава замък. 

Хотелският комплекс се намира на уникално място в Мускат - столицата на султаната Оман. Хотелският комплекс е заобиколен от чистите води на Оманския залив и залива Al Jissah и е разположен на фона на забележителен планински масив.

Стаите са сред най-големите и луксозни в Оман и предлагат привлекателен декор, вдъхновен от арабските кралски дворци и подчертан от автентични омански произведения на изкуството. Гостите имат достъп до частния 100-метров плаж, а Глория и Йордан Джермански не пропускат да се насладят подобаващо на слънчевите лъчи и да си подарят незабравими моменти. 

Освен на плажа, изпълнителката и бизнесмена от Пловдив прекараха и незабравим ден във фермата за коне на приятелите им Адил и Дени.

Двамата все по-открито показват любовта си и предпочитат да прекарват голяма част от времето си заедно, далече от родната България. 

Мъжът, откраднал сърцето на примата на поп-фолка, е известна персона в града на седемте тепета и баща на 4 деца, припомня trafficnews.bg. 

През 2003 година Джермански едва оцеля при взрив в магазина му за бои и лакове в центъра на Пловдив, а през през 2007 година се кандидатира за кмет на Пловдив от политическата формация „Новите лидери”.