Гнус: Дебелия, Джуджето и Журналиста предлагат деца за SEX

Крими
21:41 - 13 Октомври 2021
16020
Гнус: Дебелия, Джуджето и Журналиста предлагат деца за SEX

Гнусна педофилска драма в София - непълнолетни деца от социалните домове проституират в столичния квартал „Люлин" и в района на Централна гара, съобщава „Телеграф".

Децата са около 12-13-годишни и бягат от приютите всяка вечер, за да продават телата си срещу 20 лева.

Непълнолетните момичета и момчета са склонявани да проституират от сводници с прякорите Дебелия, Джуджето и Журналиста, за да изкарват пари.

Повечето са от социален дом, намиращ се в столичния квартал „Люлин", където децата системно са измъчвани и изнасилвани. Това разказа Тодор Стефанов, който от години разследва подобни случаи, а самият той е възпитаник на социален дом и е бил свидетел на ужасяващи неща.

Клиенти

Цената за секс без презерватив е 20 лева, а пък за свирка само 5 лева. На този ценоразпис непълнолетните се съгласяват, за да изкарат пари, които обаче дават на тримата сводници, а за тях не остава почти нищо.

Определени деца дори са ХИВ позитивни и разнасят СПИН сред нищо неподозиращи мъже, които ги наемат по обяви през тайни групи във фейсбук.

Дебелия, Джуджето и Журналиста обикалят социалните домове и примамват децата. На едни дават лакомства, на други пари и дрехи, трети пък, вече покварени от наркотиците, биват зареждани с дрога. Човекът с прякора Журналиста преди години е работел в пловдивска медия.

Главният в бандата е 45-годишен мъж с множество криминални регистрации, известен в цял „Люлин" с прякора Дебелия. Джуджето е 48-годишен и има ролята на шофьор и разводач на малолетните проститутки по адреси на баровци.

Дебелия зарибява малки момчета и момичета от години, а неговото досие започва в далечната 1992 година, когато е задържан за опит за убийство.

Това разкри източник  от СДВР, пожелал анонимност. През 2020 година в апартамента на Джуджето в „Люлин" е открит трупът на 13-годишно момиче, което е изнасилено. Заключението на съдебномедицинската експертиза е било, че момичето има разкъсвания вследствие на полов акт.

През това време всички свидетели си задават въпроса защо насилникът е на свобода и не е задържан. Последният случай е с 11-годишно дете, което е похитено в метрото.