ГНУС: Евгени Минчев облиза чинията на Нешка

Двамата русороби си говорят за боб и леля Ванга

Шоу
14:33 - 19 Август 2024
4158
ГНУС: Евгени Минчев облиза чинията на Нешка

Топ хомофобите и русороби на републиката Лорд Евгени Минчев и Нешка Робева се събраха да плюскат традиционен БГ боб. Пиарът се похвали, че е бил на гости на вилата на легендарната треньорка и вярна фенка на Ники Бареков и Владимир Путин.

Лордът е ял боб, приготвен лично от Робева със зеленчуци от градината ѝ. Споделя, че приятелството им е от 30 години, а сред темите за разговор е била и петричката пророчица Ванга. 

Гостувам на Нешка Робева в къщата ѝ извън София. Грандамата на българската художествена гимнастика и национална гордост, ме нагости с готвен от нея боб и произведени от нея зеленчуци. Говорим си за всичко, приятели сме повече от 30 години.

В темите ни са баба Ванга, Светлин Русев, а внучката ѝ Рада е едно прекрасно дете, което се занимава с музика.

Погалвам кучетата, за които тя се грижи ревностно, разглеждаме заедно оранжерията и цветята ѝ. Катерим кози пътеки.

Нешка е пъргава и свежа, разказва ми за записките от живота си.

Нешка, скъпа, време е за книга", пише Минчев в публикацията си. 

Ето го путинисткият бобец


Минчев подкрепи хомофобските поправки в училищния закон. Той публикува във фейсбук своя снимка с лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов в Народното събрание. Евгени Минчев беше на комисията за младежта и спорта в парламента.

Изявата на Минчев в парламентарната комисия идва само дни, след като той публикува снимка с руската посланичка Елеонора Митрофанова.