Гнусна гавра: Съблякоха дете в автобус в центъра на София

Чудовищната случка се разиграла в рейс по линия 404, шофьорът изобщо не реагирал

Топ
21:06 - 21 Февруари 2020 (обновена)
7463
Гнусна гавра: Съблякоха дете в автобус в центъра на София

14-годишно момче беше съблечено голо до кръста, след като крадци го обраха в автобус в София. Свидетел на агресията е била журналистката от в. "Монитор" Мария Кадийска, която алармира за случая. 

Рейсът се е движил по линия 404 в посока „Дружба”. Почти в централната част на столицата, между кварталите „Подуене" и „Редута" около 18,10 се чули викове от задната част на превозното средство. Детето крещяло: „Обраха ме, обраха ме”. Зам.-директор на столично училище, която пътувала в автобуса, веднага сигнализирала на 112. Журналистката Кадийска обясни, че е възмутена от реакцията на шофьора, каквато на практика липсвала.

Автобусът, в който се е разиграла позорната сцена. Втрещяващото е, че шофьора на практика е помогнал на агресорите.

След като пътниците го помолили да спре, той отвърнал „Това е България” и продължил да шофира. По-късно спрял, но без да отваря вратите. Крадците със сила успели да ги отворят и избягали. Оказало се и че камерите в рейса не работят. 

Момчето разказало, че е от провинцията и живее в спортния интернат на ЦСКА в Слатина, където слязло. Детето обяснило, че е каратист и е било облечено с тениска и суитчър с надпис ЦСКА. Преди да слезе, една от жените в автобуса съблякла дреха от своята дъщеря и облякла момчето. Нападателите по всяка вероятност са фенове на вражеския футболен отбор "Левски".