Годеч празнува с ароматни гозби на жив огън (СНИМКИ)

Над тенджерите и тавите своите кулинарни умения показаха мераклийките Соня Денковски и Надя Тодорова

Новини
19:02 - 23 Юни 2022
3999
Годеч празнува с ароматни гозби на жив огън (СНИМКИ)

И вторият ден от празничната видовденска седмица премина с интересни прояви на градския площад в Годеч. Ентусиазираните посетители нетърпеливо очакваха уханните и автентични гозби, приготвени пред очите им на печка с дърва и жив огън. Над тенджерите и тавите своите кулинарни умения показаха мераклийките Соня Денковски и Надя Тодорова. Насъбралите се желаещи се редиха на опашка за вкусния качамак, по-известен като „наложняк“, обичаните от поколения пълнени чушки с боб и икономичната, но безкрайно сполучлива и питателна гозба с благозвучното име „търкан компир“.

За разхлаждане и като перфектно допълнение към апетитните предложения имаше домашен сок от бъз с цитрусови нотки и джоджен. Специален гост на вечерта беше Дани Иванова – ослепителното „момиче на късмета“ от легендарното тв шоу „Риск печели, риск губи“, пише aktualenglas.info.

Дани откровено и с блясък в очите разказа за своите любими и незабравими моменти от кариерата си в шоуто на Къци Вапцаров. Очарователната брюнетка разпали страстите на дансинга с латино танци, а нейни верни последователи бяха група енергични дечица, запленени от грацията на грациозната дама, облечена в елегантен цикламен тоалет.