ГОДЕЖАРИ: Ангелкова и Маринов пуснаха бели гълъби (СНИМКИ)

Политика
16:12 - 11 Юни 2021
7616
ГОДЕЖАРИ: Ангелкова и Маринов пуснаха бели гълъби (СНИМКИ)

Кандидат-депутатите от ГЕРБ-СДС Николина Ангелкова и Младен Маринов пуснаха гълъби за началото на предизборната кампанията досущ като че ли са на годеж. Бившите министри на ГЕРБ, обаче, не се женят, защото и двамата имат семейства - гълъбите били в знак на надежда за по-добри резултати на предстоящите избори.

"Стартирахме кампанията на Коалиция ГЕРБ-СДС за София област за предсрочните парламентарни избори на 11 юли от Костинброд, от храм Св. Св. Кирил и Методий. Вярвам, че истината ще надделее над политическите сплетни и популизма. Не ни трябват празни обещания и заявки. За да си ефективен и за да има резултати, трябва много работа", написа във фейсбук бившият министър на туризма с тунингован нос като коментар към снимките.

"Започваме тази кампания убедени, че жителите на София област познават всеки един от нас, доказани професионалисти, които можем да работим неуморно по дневния ред на областта и за решаването на проблемите в региона. Точно след месец, избери с номер 5 Коалиция ГЕРБ-СДС, защото всеки ден се доказваме, не само по време на избори", допълни тя.