Година след сватбата: Боби Турбото се обясни в любов на Калина Крумова

"Вярвам в теб, любимо момиче! Обичам те!", написа актьорът

Изповеди
15:00 - 17 Юни 2023
99160
Година след сватбата: Боби Турбото се обясни в любов на Калина Крумова

Година след пищната морска сватба, която актьорът Борислав Захариев, известен като Боби Турбото, и журналистката Калина Крумова вдигнаха край Созопол, той се обясни в любов на съпругата си.

"Благодаря! Вярвам в теб, любимо момиче! Обичам те! Съединението прави силата!", написа популярният актьор в социалните мрежи и публикува кадър от щастливия момент преди година.

Борислав Захариев и бургазлийката, бивш депутат и тв водещ Калина Крумова сключиха брак и вдигнаха пищна сватба на 17 юни м.г.

Събитието събра куп гости в реномирания „Аполония Резорт” на къмпинг „Градина”. До сватбата в Созопол се стигна след като двойката успя задълго да опази в тайна интимната си връзка.

Бившата народна представителка от „Атака” в 41-ото Народно събрание каза „Да!” на не по-малко известния си избраник на морска сватба, каквато била отколешна нейна мечта.

Двамата са се врекоха във вечна вярност пред Бог в църквата в Созопол. Младоженците бяха забелязани да се придвижват с бял „Ролс Ройс” към храма в Стария град.

Младоженецът бе избрал мастилено син костюм, а стройната булка заложи на къса рокля от дантела в две части с подвижен разкошен шлейф, който да отстрани в разгара на вечерта. За гримът й чак от София пристигна най-добрият гримьор Борислав Соколов – Мис Бони. Буйните коси на Калина бяха прибрани в стилен кок, както традицията повелява.

Боби Турбото е любимецът на аудиторията, известен предимно от комедийните и шоу формати на телевизиите. Той обаче участва в много успешни театрални постановки в Сатиричния театър. През 2019 е победител в „Маскираният певец“. В предаването той се кри три месеца под маската на Баба Яга.

Калина Крумова извървя дълъг професионален път, който започва като тийнейджърка в бургаската кабелна телевизия СКАТ под крилото Валери Симеонов, след което тя последва Волен Сидеров и стана депутат, а в момента е пиар.