Годжи счупи ръка

Преди година Георги Милчев отново претърпя сериозно нараняване-счупен крак

Общество
17:03 - 13 Ноември 2019
3964
Годжи счупи ръка

50-годишният Георги Милчев-Годжи се показа със счупена ръка във вчерашното шоу на Слави Трифонов по новата му телевизия. Музикантът не пожела да отговори какво се е случило с дясната му ръка, въпреки директния въпрос на шефа му и бързо-бързо напусна мястото си в „Ку-ку бенд”, пише Hotnews.bg.

Преди това пък се криеше пред йоника, като нарочно държаше ръката си максимално надолу. Припомняме че преди точно година той отново претърпя сериозно нараняване-счупен крак и дълго липсваше от предаването.

След връщането си пък ползваше специален стол, на който подпираше наранения крак. Годжи куца и почти половин година, но днес вече се движи перфектно. Счупената ръка обаче носи проблеми както за шефа му, който се лишава от неговите музикантски умения точно при старта на новата телевизия, която Трифонов пусна преди само седмица.

Георги Милчев бе накаран от шефа си за свири на дайре, за да допринесе с нещо за музикалния съпровод, въпреки сериозния си здравословен проблем. Под въпрос е и бъдещата кариера на китариста, защото подобно счупване може да се окаже трудно преодолимо в работата му.