Годжи смени Слави с Халваджиян

Нещо за четене
11:29 - 06 Април 2021
8473
Годжи смени Слави с Халваджиян

Годжи смени шефа си Слави Трифонов и отиде при Маги Халваджиян. Причината бе гостуването му в шоуто "Като две капки вода". Басистът на "Ку-ку бенд" се качи на сцената на арменеца и застана до мини версия на шефа си. В седмия лайф на шоуто Рафи влезе в образа на Слави Трифонов.

Той се появи изцяло в бяло, като на сцената вече го очакваше Годжи, седнал на люлеещ се стол, за да изпълнят парчето "Жива рана". Рафи изненада всички с умелото си превъплъщение, имитирайки мимиките и движенията на шоумена, който оглави партията "Има такъв народ".

"Неговият глас е много по-нисък от моя. Има и едно придихание, неприсъщо за моя глас. Трябва да имитирам човек, пълнил стадиони с музиката си. Това е едно от най-сериозните предизвикателства пред мен", коментира Рафи за образа на Дългия.

"Не беше като Слави Трифонов, но това изпълнение ми хареса повече от оригинала", похвали Фънки маскирания Бохосян.

Хилда Казасян посочи, че умело е уловил харизмата и поведението на образа, а Юлиан Вергов вметна, че ще ходи при Годжи за уроци как да не разсмива на сцената.

Музикантът от "Ку-ку бенд" се разсмя, виждайки нисичкия Рафи като Трифонов. Зад кадър с Годжи се шегували, че вместо на водещия по 7/8 прилича на сър Стенли Ройс.