Големият корем на Меган Маркъл издавал близнаци

Залозите за пола на новото кралско попълнение вървят с пълна сила

Нещо за четене
09:29 - 14 Февруари 2019
7357
Големият корем на Меган Маркъл издавал близнаци

Бременността на Меган Маркъл пощури Острова. Огромният корем, който херцогинята на Съсекс носи, вчера се показа в пълния си блясък на представлението "По-широката земя" и накара таблоидите и букмейкърите да гръмнат с нови заглавия и коефициенти.

Според последния слух съпругата на принц Хари носи близнаци, ако се съди по големината на талията й. Изчисленията сочат, че тя би трябвало да е към края на седмия месец от бременността си, но коремът й отговаря поне на началото на деветия. Обикновено такава големина във въпросния период се свързва с износването на на един, а на два плода, но до момента от кралската фамилия нито потвърждават, нито отричат спекулациите.

Възможно е и просто Хари и Меган да се готвят за посрещането на по-едричък наследник, както самият принц преди няколко дни на шега коментира. Факт е обаче, че Меган сияе и никак не личи тежкото бебе да я притеснява или да й създава дискомфорт. От папарашките кадри ясно се вижда, че дори глезените на херцогинята не са отекли - проблем, от който страдат болшинството бременни към края на одисеята.

Залозите какъв пол ще е детето пък вървят на пълни обороти, като заради слуха, че Маркъл носи близнаци, вчера коефициентите бяха намалени на 5/1.