Големият син на Бойко Василев се отрече от него

Нещо за четене
12:29 - 26 Април 2021
21656
Големият син на Бойко Василев се отрече от него

Бойко Василев и настоящата му съпруга Албена Колчакова, която е продуцент на сутрешния блок по БНТ, станаха родители на момченце на 14 април. Това оповести гордата майка във фесбук. 

"Двамата с Бойко сме щастливи да споделим, че се роди Георги – смел и горд! Благодарим от сърце на д-р Петър Марков, който освен отличен професионалист е и прекрасен човек! Благодарим и на чудесния му екип за грижите и добрината!", написа журналистката.

Половинката му е с 12 лета по-млада и няма друг наследници, така че желанието за дете е било най-вече нейно, издават близки до двойката. Бойко има по-голям син от първата си съпруга Адриана, с която се разведе малко преди да сключи втори брак.

Според запознати водещият на "Панорама" и бившата му все още са в лоши отношения, макар че от раздялата им мина доста време. Най-травмиран от развода обаче бил синът им Васил – младият мъж обвинявал баща си за краха на семейството и през последните 2 години отношенията им били силно обтегнати.

Бойко споделял пред свои познати, че Васко е достатъчно голям, за да се оправя сам в живота. Малко след развода плащал издръжка, но момчето сега е около 20-годишно и водещият решил, че вече няма нужда от финансовата му подкрепа. Не му се обаждал дори по телефона, защото бил прекалено зает с новото си семейство. Васил пък винаги е бил на страната на майка си Адриана и до ден днешен не отсъпвал от позицията си, обвинявайки баща си, че ги е зарязал.