Голямата любов на Миа Сантова напусна MasterChef

Новини
21:53 - 29 Ноември 2020
34078
Голямата любов на Миа Сантова напусна MasterChef

Станаха ясни финалистите в шестия сезон на кулинарното предаване MasterChef. На крачка от финала отпадна рокерът Николай Маджаров, който преди години нашумя като Файчето от група „Тибетски сърца“, видя Lupa.bg. Той е известен и като голямата любов на бившата тв звезда Миа Сантова.

Красимир и Елени също отпаднаха от битката за първото място в MasterChef. За победата ще се борят Димитър, Ивайло и Виолина.

"Файче, на тази арена ти беше могъщ противник и покровител. Ти държиш и рекорда в Кутията на MasterChef - цели 6 пъти в Топ3! Не се съмняваме, че твоето пътешествие ще продължи със синия мотор и след като излезеш от кухнята. На добър път и за много хиляди километри! Аплодисменти за пътешественика Файчето!", каза Chef Михалчев на Николай на раздяла. 

"Краси, усмихни се приятел! Ти си един от най-вдъхновяващите участници в историята на това състезание. Никога не е късно човек да се промени и да отвори нова страница в живота си. Ти си пример за всички млади хора, които някога са проявили слабост. Краси, имаш изключителен дуа и, както казва Chef Роу, децата ти ще се гордеят с теб! Най-доброто предстои!", каза Chef Михалчев на Красимир Низамов, който също отпадна.