Гонзо ще го играе ченге: Няма да позволя интриги в Локо Пд

Първата ни цел е класиране в първата шестица, обяви новият директор на "Лаута"

У нас
13:44 - 21 Август 2019
2769
Гонзо ще го играе ченге: Няма да позволя интриги в Локо Пд

Георги Иванов – Гонзо се закани, че няма да допуска дрязги, конфликти и интриги в Локомотив Пд. Той бе официално представен като новия директор на клуба, макар да призна, че все още няма подписан договор. Босът Христо Крушарски е поверил спортно-техническите въпроси на бившата деветка. Явно обаче Гонзо ще го играе и ченге на „Лаута”, като следи да няма проблеми между хората в Локото.

„Има си хора за всичко, администрацията работи добре, ще синхронизираме работата с ДЮШ. Аз съм такъв човек, че няма да позволя дрязги, конфликти и всякакви интриги. Нужна е дългосрочна стратегия, за да не бъдат епизодични участията ни в Европа. Защото отбор се изгражда с тези мачове.

Трябва да поставим основа и за школата, защото оттам ще излизат бъдещи футболисти на Локомотив. Това няма как да стане ако три отбора тренират на един изкуствен терен. Трябва да направим добра тренировъчна база. Ако нямаме такава, децата няма да идват при нас, а ще предпочитат други отбори. Все още нямам договор, но това е най-малкото, което ме притеснява. Човек извоюва позицията си с работата, която върши”, сподели Иванов на своята пресконференция.

„Имахме разговор с г-н Крушарски да подобрим условията и начина, по който се работи. Локомотив има добра база. Свързвам този клуб с моя баща, израснал съм тук, отборът има голяма фенска маса, фактор е в българския футбол. Така че не съм се колебаел много. Трябва да вървим крачка по крачка, за да може Локо да бъде стабилен клуб и да достигне нивото на водещите ни отбори. Иска ми се да задържим интереса на феновете и още повече да ги радваме”, на Георги Иванов.

„Този клуб ме е изградил като човек и характер. Дал ми е отлична основа за следващата ми стъпка като футболист, когато играх в Левски. Много ми помогна треньорът в юношеските ми години Недялко Стамболиев. Неприятният ми спомен е когато бях треньор за един ден преди няколко години. Човек се учи от грешките си и така придобива опит. Не се хваля, но в Левски с Ясен Петров изградихме добър отбор, който игра с успех в Лига Европа”, заяви Гонзо.

„Първата ни цел е класиране в шестицата, за да можем да играем с по-силните отбори, без да обиждам останалите. Така повече публика ще идва на мачовете ни. Пожелавам на феновете да подкрепят отбора, както са го правили винаги. Много хора говореха как Локомотив ще отстрани Страсбург. Но на мен ми беше пределно ясно, че Локомотив няма да отстрани Страсбург. Всяка седмица те играят мачове на друго ниво, а в България играем 5-6 срещи на върха на възможностите си”, завърши новият спортен директор на Локото.