Гонзо си тръгва при смяна на Боби

Нямам нищо против Димитър Бербатов, заяви легендарният нападател

Футбол
16:53 - 06 Февруари 2022
3065
Гонзо си тръгва при смяна на Боби

Георги Иванов-Гонзо първи ще подаде оставка като директор на националите отбори, ако Борислав Михайлов се махне от БФС. Легендарният нападател обяви намерението си в интервю пред предаването "Код Спорт" по Ринг.

"Който е по-добър и предложи по-добра програма, да стане президент на футбола - призова Гонзо. - Михайлов ми се обади и ме покани за поста. Нямам нищо против Димитър Бербатов. Играл съм с него, той беше много голям футболист. Също и Стилиян Петров и Мартин Петров. Но тръгне ли си Боби, аз напускам."

Гонзо твърди, че в работата никога няма да дели "Левски" и ЦСКА. "На терена е имало война, но тя е само спортна - продължи Иванов, който е рекордьор по голове във вечното дерби в полза на "сините". - Имам много приятели от ЦСКА. Свърши ли мачът, ние сме си близки и такива ще останем. Истината е, че много неща трябва да се оправят във футбола ни."

Миналото лято Гонзо напусна родния "Локомотив" (Пд), където също беше спортен директор. И сега не каза нито дума срещу "смърфовете".
"Собственикът Христо Крушарски е много добър човек, който лишава себе си и семейството, за да дава пари на клуба - коментира Гонзо. - Но като много богати хора има доста съветници. От лятото нещата в "Локо" се промениха. Крушарски започва да мисли, че може сам да прави селекция и разбира повече от всички. Така действията му станаха много хаотични. Имаме уникални отношения, но не искам повече да работим заедно."