ГОРЧИВО! 25 години семейство Бекъм

Двойката успя да нахлузи сватбените си дрехи за юбилея

Шоу
20:13 - 04 Юли 2024
3525
ГОРЧИВО! 25 години семейство Бекъм

Виктория и Дейвид Бекъм отпразнуваха 25-ата годишнина от сватбата си ден по-рано, като се завърнаха в прочутите си изцяло лилави тоалети.

„Вижте какво открихме…“, така бившият футболист надписа снимката със съпругата си, и двамата седнали на същите столове в стил трон, които имаха на сватбеното си тържество.

Двойката сключи брак на 4 юли 1999 г., като Виктория имаше множество превъзходни визии през целия ден.

Дейвид носеше подходящ костюм в цвят слонова кост с аскот за церемонията, преди двойката да се преоблече в своите кралски лилави визии за приема в замъка Лутрелстаун в Ирландия.

Въпреки че не е ясно дали семейство Бекъм са извадили оригиналните си тоалети или са направили нови реплики, феновете и приятелите им се възхитиха на начина, по който изглежда двойката.

Семейство Бекъм разкриха миналата година, че са се оженили повторно на церемония за подновяване на обета след предполагаемата афера на Дейвид през 2003 г.

50-годишната Виктория дори нарече един от парфюмите си Suite 302, намек към хотелската стая, в която отседнали по време на втория си меден месец в Париж; флаконът с бял емайл е вдъхновен от роклята на Roberto Cavalli, която тя носела за подновяването на обета им.