ГОРЧИВО! Актьорът Даниел Ангелов се ожени за млада пловдивчанка

Инспектор Черкезов от "Братя" каза "Да" в града под тепетата

През ключалката
16:23 - 02 Октомври 2022
5922
ГОРЧИВО! Актьорът Даниел Ангелов се ожени за млада пловдивчанка

"Когато срещнеш любовта на живота си в най-красивия град в България". С тези думи и със сватбена снимка актьорът Даниел Ангелов обяви в социалните мрежи, че е сключил брак с младата пловдивчанка Петя. Инспектор Черкезов от "Братя" отново чу Менделсон в петък следобед, когато официално се врече във вярност на новата си половинка.

Даниел мина под венчилото облечен в елегантен син костюм и тъмнолилава папийонка, а любимата му бе заложила на ефектна бяла сватбена рокля на бели цветя.

Петя Владикова е 15 години по-млада от 44-годишния актьор и е мениджър в салон за красота в Пловдив. Двамата са заедно от близо година, като актьорът почти се премести да живее в града под тепетата. Даниел Ангелов използва почивния си дълъг уикенд, когато не снима в "Братя", за да стане отново семеен мъж.

Даниел Ангелов е ученик на Стефан Данаилов в НАТФИЗ и е театрален, филмов и озвучаващ актьор. Той е известен с изявите в хитовия спектакъл на Александър Морфов "Хъшове" в Народния театър "Иван Вазов“, също така и с участието си в редица филми и сериали, сред които са "Ние, нашите и вашите“ и "Братя“.

От първия си брак с Мариана има две деца. По-големият е Симеон, който също участваше в “Ние, нашите и вашите”, както и в сериала "All Inclusive". Другото дете се казва Дара. Ангелов има своя кастинг агенция за деца между 6 и 19 г.