ГОРЧИВО: Да, Мария Бакалова и Валери са заедно (СНИМКИ)

Снимаха влюбената двойка в спа хотел във Велинград, вече няма съмнение

Шоу
11:54 - 26 Февруари 2023
12405
ГОРЧИВО: Да, Мария Бакалова и Валери са заедно (СНИМКИ)

Менделсон може да зазвучи скоро за холивудската звезда Мария Бакалова и Валери Григоров - синът на шампионката ни Мария Гроздева. Че са двойка вече недвусмислено разкри в. "Телеграф", който успя да щракне влюбените гълъбчета във Велинград, където са на почивка в спа хотел.

Преди обяд двойката избра да се разходи из природния парк около хотела. На връщане двамата бяха напазарували от близък супермаркет и влезнаха в хотела, държейки се за ръце.

През цялото време Валери бе с качулка и очила, опитвайки се да прикрие самоличността си, като ги свали само за момент на влизане на обяд в хотела и край басейна, съобщава изданието. 

И добавя: В компания на свои приятели двамата пиха чай на терасата на хотела край басейна и се наслаждаваха на високите температури и слънцето.

Любовта между двамата пламна на снимачната площадка на новия филм на Мартин Кембъл в Солун. В продукцията Бакалова е в една от главните роли, а Григоров е каскадьор.

Преди седмица снимките в южната ни съседка обаче свършиха и влюбените явно са си откраднали уикенд да се насладят на любовта си преди актрисата да замине, защото я чакат снимки за две нови ленти. Двамата с Бен Фостън ще си партнират в новия трилър със заглавие Floodplain на режисьора Тим Сътън, стана ясно от световните медии.

Снимки: в. "Телеграф"