Горчиво! Доган вдига сватба в Сараите

Ексклузивно
14:10 - 24 Септември 2020
26151
Горчиво! Доган вдига сватба в Сараите

Грандиозно събитие се готви в сараите на Ахмед Доган. На пищна сватба единственият му син ще встъпи в брак със своята половинка - Памела Жейнова. 

Демир Доган и дъщерята на популярният футболен импресарио Николай Жейнов живеят на семейни начала вече близо 3 години. Двамата даже имат син, който се роди  в края на 2018 г. Чак сега обаче наследникът на Доган е решил официално да поиска ръката на майката на детето си. 

От понеделник вечерта Памела и Демир вече официално са сгодени, след като красивата брюнетка получи дългоочаквания годежен пръстен, пише novini.bg. 

Пръстенът бил дело на майстори на турскa бижутерийна фирма. Бъдещият младоженец е избрал за половинката си изящно бижу от бяло злато с диамант.

Влюбените тепърва щели да се заемат с организацията на сватбата си. Снахата официално ще бъде посрещната през пролетта на идната година или най-късно в първите седмици на лятото. Бъдещите младоженци се надявали дотогава кризата с коронавируса да отмине, за да могат да споделят своето щастие с роднините и приятелите си, без да се съобразяват с ограничителни мерки.

Предполага се, че лично булката ще се ангажира с част от декорацията на тържеството, тъй като от скоро навлезе именно в това поприще. Предложението за брак на Демир Доган идва само няколко седмици, след като в някои медии плъзна слух, че с Памела вече не живеят заедно.