ГОРЧИВО: Лили Иванова целува Стефан Янев (ВИДЕО)

Бившият служебен премиер стана обект на подигравки заради неадекватен пост във фейсбук

Политика
11:21 - 25 Август 2022
8385
ГОРЧИВО: Лили Иванова целува Стефан Янев (ВИДЕО)

Бившият служебен премиер Стефан Янев и настоящ лидер на русофилската "Български възход" Стефан Янев се похвали с щедри целувки не от кого да е, а от примата на родната естрада Лили Иванова. Снощи той е бил гост на концерта й в Пазарджик, където вечната Лили се появи с 12-сантиметрови лачени обувки и традиционен минижуп.

Докато пее на сцената, тя се приближава до Янев, подава му ръка и доста свойски го целува по двете бузи. 



Сътрудник от антуража на ексвоенния министър е снимал милата сценка, малко след като Янев публикува неадекватен постинг в социалната мрежа фейсбук по темата с руския газ. 

"Братя и сестри българи, не разбирате ли, че ви заблуждават? Защо тръбата е цяла? Защо газът тече? Колко месеца са нужни умно-красивите, хората със сърце във Вашингтон и в „състояние на война“ с Русия, да спрат газа?" от неговата стена предизвика стотици коментари в мрежата - с твърдения, че партийният лидер или е бил пиян, докато го е писал, или профилът му е бил хакнат. В крайна сметка Янев изтри глупотевината. А на нейно място сложи лика на себе си, Лили Иванова и бившата регионална министърка Виолета Комитова, която е учредител на формацията му. 

Oт своя страна, певицата благодари на Янев за големия букет, получен от него.