ГОРЧИВО: Сашо Кадиев се ожени (Първи снимки от сватбата)

Актьорът и приятелката му Ивелина Чоева си казаха заветното "Да" в сърцето на Розовата долина

Ексклузивно
17:21 - 17 Август 2024
34136
ГОРЧИВО: Сашо Кадиев се ожени (Първи снимки от сватбата)

Александър Кадиев и годеницата му Ивелина Чоева се венчаха в събота привечер в сърцето на Розовата долина, научи първо Lupa.bg.

Популярният актьор и телевизионен водещ и чаровната манекенка си казаха "Да" в шато в село Московец, което се намира на десетина километра от Карлово.  

Артистично и двамата се забавиха с отговора "Да", но не, защото се колебаят в решението си да сключат брак, а за да държат в напрежение гостите си, научи още Lupa.bg.

Сашо и Ивелина са сключили гражданския си брак около 17 часа, издадоха присъствали на щастливото събитие.

Булката е облечена в дълга бяла рокля с тънки презрамки, която подчертава хубавата й фигура. Младоженецът е заложил на стилно черно сако от кадифе, на панталони в същия цвят и на черна папионката. Това е първи брак за сина на Катето Евро.

Дъщеря му от връзката му с танцьорката Таня Тончева - 9-годишната Катерина, е шаферка на сватбата на баща си.

Комплексът, където се провежда сватбата на известната двойка, се намира на върха на хълм и е заобиколен от лозя. Той предлага панорамна тераса, СПА зона с хидромасажна вана и индивидуално проектирани стаи.

Ресторантът е с интериор от дърво и камък, и разполага с камина. Винарската изба на къщата предлага богата селекция от вина.

Архитектурата на шатото в Московец съчетава величието на средновековен каменен замък с овални кули и изискан интериор, изпълнен с кристални полилеи и антични декорации.

Вечерта преди сватбата Сашо и Ивелина бяха поканили гостите на сватбата си на вечеря сред лозята.